apie tortą, Laurą ir Bright and Breezy blog'ą

August 4, 2017



Interneto "vandenynas" yra toks platus, o žmonių saviraiška jame labai didelė. Pastebėjau, kad yra ypač gražių projektų sukurtų su meile ir dideliu užsidegimu. Kai kažkas panašaus tave įkvepia ir skatina judėti į priekį, negali tiesiog nepasidalinti. Noriu papasakoti vienu  iš savo įkvėpimo šaltinių, ši istorija yra apie vieną tinklaraštį Bright and Breezy, kurį sukūrė Laura Kanevičiūtė.
 Su Laura susipažinau visiškai netikėtai, per instagram'ą :)  matydama nuostabias jos pagamintų tortų, keksiukų ir įvairių skanėstų nuotraukas, žinojau, kad vieną dieną ragausiu ir aš :) Viena diena atėjo, o Laura puikiai pagelbėjo renkantis tortą ir tai ką gavau, pamačiau ir paskanavau buvo  super :)Man pagamino šokoladinį uogų tortą, kuris tiesiog tirpo burnoje, torto išvaizda  ir skonis buvo nepriekaištingi. 
Kalbant apie Bright and Breeze tinklaraštį, ten yra jauku, šilta , gražu ir skanu. Užsukite į skiltį maistas (Food), kur galite rasti paprastų receptų su nuostabiomis nuotraukomis ir kuriuos tikrai bus nesunku paruošti. Tinklaraštis yra ne tik apie maistą, bet ir apie stilių, madą, gyvenimo būdą :) Pažiūrėkite patys :)







2 comments

  1. O jezaaaau, Dovile, tu nuostabi ♥️ Užsukau pasižvalgyti į taip ilgai lauktą atsinaujinusį blog'ą ir štai ką randu...! Tikrai taip praskaidrinai dieną, net nemoku apsakyt. Ačiū tau labai už visus gražius žodžius ♥️
    O nuotraukos tavo tobulos! Jau žinau į ką kreipsiuos jei tortams reikės rimtesnės fotosesijos :)
    -Laura

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laura, gera girdėti:) ačiū už palaikymą <3

      Delete

Mano Instagram'e

© Dovilė Fominaitė. Design by FCD.